Snel je rijbewijs halen? Volg een 15 daagse rijopleiding

“Niet iedere leerling is geschikt om d.m.v.  een spoedopleiding zijn rijbewijs te halen. Daarom is het advies om op voorhand te controleren of dit een rijopleiding is die bij je past. Laat goed bekijken of je het tempo in zo’n korte tijd aan kan en spreek dus altijd een intake af, die is gratis.”

Wat wordt er bij de intake bekeken?

Hoe snel pik je de instructies op, hoeveel rijgevoel heb je, hoe goed is je coördinatie en kan je onder tijdsdruk een prestatie tijdens je rijlessen leveren. Dit zijn dé onderdelen die bepalen of je een spoedcursus in aan kan.

De 15 daagse cursus is geschikt voor iedereen die makkelijk handelingen aanleert en niet bang is om veel achter elkaar aan te leren. Deze cursus bestaat uit 30 lesuren, de een heeft meer nodig dan de ander.

Deze cursus kost €2.085,-

Inclusief:

 • Tussentijdse Toets
 • Praktijkexamen

Je hebt minder rijlessen nodig

Naast snel je rijbewijs in handen hebben is er nog een hele goede reden voor een spoedcursus, je hebt veel minder rijlessen nodig. In tegenstelling tot een keer in de week rijden, verlies je geen tijd aan het onnodig herhalen of opfrissen van de rijles van vorige week. Het is veel efficiënter, je leert sneller technisch autorijden, oftewel je voertuig te beheersen en je besteedt dus veel meer rijles tijd aan het verkeer. Per lesdag rijd je ongeveer 2 uur, minder kan, maar meer is niet aan te raden. Je moet voorkomen dat je rondjes gaat rijden. Ieder uur moet productief zijn. Het slagingspercentage is hoog bij de spoedcursus. De intensieve begeleiding en het zogezegd onderdompelen in het verkeer in een korte tijd maakt dat je sneller de auto onder controle hebt en een groter deel van je rijles tijd doorbrengt in het verkeer. Dit maakt dat met een spoedcursus je meer kans van slagen hebt, met minder rijlessen dan een leerling die een keer per week lest.

Belangrijk: Zorg bij een spoedopleiding dat je de theorie hebt behaald. Voordat de rijschool het rijexamen voor je gaat aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je d.m.v. een machtiging afgeven met je DigiD via cbr.nl.

Vraag een spoedcursus aan


  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Voornaam + Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Ophaal adres